Почетна / За нас / Филозофија на работењето
Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Филозофија на работењето


Домиталиа е иновација, флексибилност и концепт за вашето целосно задоволство, во чекор со европските модни трендови. Составен, но неизоставен дел кој го преземавме е корпоративната и општествена одговорност преку континуирана едукација на македонскиот потрошувач. Потребата се наметна од тоа што нашите производи секогаш содржат интегрирани компоненти на иновативност, современ дизајн и комфор, кои му се наметнуват како потреба на современиот човек.

ВИЗИЈА

Живеење со стил

МИСИЈА

Нашата мисија е да го уредиме секој ентериер со стил, со најдобрите производи за дадениот буџет.

На нашите клиенти да им ги претставиме најновите трендови во дизајнот на мебел, како би можеле да го одберат најсоодветниот мебел за нивно пофункционално и помодерно живеење.

ВРЕДНОСТИ

Непроменливите вредности на Домиталиа се искреност, брзина, посветеност и принципиелност.

 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.