Почетна / Преглед на вести
Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Вести

НОВА ЛОКАЦИЈА !!!

02.04.2018

Почитувани,

Од понеделник, 02.04.2018 салонот на Домиталија е на нова локација, Ул. Дебарца 44, позади пазарот Буњаковец .Ве очекуваме! 

 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.